Beco IMMIX

Speciale focus op uw koeien

De IMMIX is ontworpen zodat men zich beter kan concentreren op de koeien en zodat meer koeien kan melken per uur. De IMMIX neemt het gehele melk proces waar en geeft informatie ter assistentie bij het melkbeheer. Alle afname- instellingen kunt u eenvoudig vanaf uw kantoorcomputer worden gedaan.  Bovendien is de maximale melktijd instelbaar voor zowel automatisch als handmatig melken.

immix lights

Belangrijke informatie bij de hand

Zichtbare melkstatuslampjes
Melkstatus lampjes zijn ingebouwd aan de onderkant van de intrekcilinder, zodat men eenvoudig de melkstatus kan zien voor elke koe in de melkstal. Zodra de IMMIX detecteert dat de melk vertraagt, gaat een oranje lampje naast de startknop branden. Dit geeft aan dat het melken is gestopt en dat het terugtrekken is gestart. Een blauw licht geeft aan dat koeien worden gemolken in de handmatige melkmodus.

De focus op de koeien voor maximale melken efficiëntie
Met de IMMIX gaat u snel en gemakkelijk van koe tot koe en hoeft u zich niet langer te concentreren op apparatuur. Dit door lampjes die zichtbaar zijn vanaf elk perspectief en de automatisering van de intrekcilinder.

Nauwkeurige detectie met hoge capaciteit en onbelemmerde melkstroom 
Het melken van een koe vereist betrouwbare, nauwkeurige detectie en een ongehinderde melkstroom.  IMMIX is voorzien van elektrische melkstroomsensoren die de melkstroom nauwkeurig controleert. Met de 7/8″- systeem (vrije doorgang van 22 mm) zorgt voor een stabiel melkvacuüm op de speen doordat het een perslucht geactiveerde afsluiting bevat zelfs tijdens piek melkstroomheden van hoog producerende koeien.

Gebruiksvriendelijk
Wijzig de instellingen in seconden met een toetsaanslag op uw computer van melkvertragingen tot ontkoppelingssignalen. Hierdoor heeft u geen onderbrekingen in de melkstal en is het niet nodig om een bedieningsbox in de melkstal te openen. U bepaalt en past de instellingen aan om het melken te optimaliseren en het meeste uit elke koe, elke melking te halen.

Sluit Menu