Agro Modern

Als je meer over ons wilt weten, bent u nu op de juiste pagina aangekomen! Lees hier meer over de drie waarden, die leiden naar onze strategie.

Welzijn

Het welzijn van de koeien hechten wij de meeste waarde aan, dit is waar het bij ons altijd om heeft gedraaid. De koe een prettige, stressvrije omgeving bezorgen, zodat de melkproductie volledig op gang komt en op niveau blijft.

Melk Productie

Goed en vlot uitmelken lijkt een begrip geworden bij veel bedrijven, maar ook de stimulatie en hygiënische voorbehandeling zijn net zo belangrijk vanuit ons perspectief. Met passend advies geven wij inzicht in de ‘toename van de afname’.

Technologie

Technologie ondersteunt, geeft inzicht en maakt dingen mogelijk waar wij zelf (niet zo snel) in staat tot zijn. Daarom zien wij dit als waardevol aspect en zetten wij ons dagelijks in om nieuwe trends en onlangs uitgebrachte producten aan de man te brengen!

Ons Verhaal

Bij Agro Modern, komen we allemaal elke dag naar ons werk om dé oplossingen te vinden voor beter melken. Iedereen denkt hierbij aan wat anders met daaraan verschillende prijzen gekoppeld, maar elke melkstal/ boerderij vereist andere voorwaarden.
Koeien staan bij ons centraal, want daarop moeten wij verder bouwen.
Met hoogwaardige technologie en hulpmiddelen weet Agro Modern vlot en vakkundig vast te stellen op welk gebied verbetering mogelijk is. Denk hierbij aan een efficiëntere melkstroom, vlottere voorbehandeling met de teatscrubber en elektrische spanningsvelden.  Hierbij geldt: ‘Wij leveren wat u nodig heeft’.

Opgericht in 1986 door Bram Kloosterman is ons bedrijf al meerdere decennia actief in de markt. Na een behoorlijk switch een aantal jaar geleden, spelen we nu meer in op de behoefte van de stal en koe, om hierdoor betere melk-afname te kunnen garanderen. Naast direct contact met de klant door het leveren van producten, investeren we in het welzijn van de koeien en adviseren we hoe de melkstal nog efficiënter kunnen inrichten. Met een klein en persoonlijk team staan we elke dag direct in contact met de huidige situatie van boeren en de markt en weten we hierin dan ook het juiste aanbod te waarborgen.

Sluit Menu