BECO= melken zonder restricties

Koeien goed melken in de melkstal, is een kunst die dreigt verloren te gaan. De meeste firma’s hebben alle ontwikkeling ingezet op Robot melken, software programma’s en koe sensoren.  Het door-ontwikkelen van de basisprincipes is jarenlang verwaarloosd, veel  merken menen, dat hun apparatuur voldoet aan de eisen van de markt en steken liever hun geld in andere ontwikkelingen. Bij BECO draait alles om het goed melken op een nog hoger niveau te brengen.


Onze producten


Buitengewoon goed koeien melken is onze gezamenlijke passie!

BECO weet wat past bij het hedendaagse productieniveau, maar ook wat voor massieve shop het is voor een melkveehouder om een melkveebedrijf goed te runnen. Of het nu gaat om een systeem  zonder restricties, zodat melkafvoer en melkvacuüm optimaal blijven, of om het bewaken van bepaalde kritische processen zoals pulsatie of het hele melkpatroon in de melkstal.

De feiten liggen zo dat veel andere merken nog steeds hun 16 mm melkapparatuur promoten, diameters die in de jaren 70 van de vorige eeuw tot ontwikkeling kwamen en voldoende waren voor het productieniveau van die tijd. De melkveebedrijven zijn de laatste 40 jaar sterk doorgegroeid in het verhogen van de gemiddelde melkproductie per koe. Dit is niet de apparatuur die u wilt hebben, omdat u en wij het beste voor uw koeien wensen. De realiteit is dat wanneer u uw 16 mm apparatuur vervangt door apparatuur geschikt voor een 22 mm melkafvoer u verbazingwekkende resultaten zult zien.

Sluit Menu