AktivPuls: Revolutie in de melkwinning!

AktivPuls tepelvoering met 7 massagezones

Klik hier voor de aktivpuls Flyer AM

U ziet op deze foto hierboven een tepelvoering met unieke eigenschappen die de spenen beter masseert.  Allereerst wordt het melkvacuüm beter afgesloten tijdens de rustfase door de 45 graden hoek onderaan de tepelvoering bij de korte melkslang. Een ronde voering blijft altijd een beetje als een 8 staan waardoor de uiteinden open blijven en het vacuüm op de speen blijft staan tijdens de rustfase. Een hoekige tepelvoering sluit het vacuüm ook nooit af.

Hier wordt het vacuüm door de “smart air” kop ventilatie via een lucht kanaal in de voering naar beneden geleid, dus volledig afsluiten en aanvoer lucht in de rustfase.  Ook ziet u de 7 – massage zones in de tepelvoering voor de massage van de verschillende lengtes van spenen.

Door een betere doorbloeding van de speen, melkt de koe aanzienlijk sneller en blijven de spenen in betere conditie, waardoor hyperkeratose verdwijnt en de slotgaten beter sluiten.

Daar komt nog bij dat deze siliconen Pro tepelvoeringen goed zijn voor 8000 melkingen, dus minder wisselen van tepelvoering wat veel werk bespaart.

De melkklauw, heeft een vlotte afvoer met een 19mm uitlaat, is tevens voorzien van een tussenschot om kruisbesmettingen te voorkomen.

Dit revolutionaire melkstel kan uw melkstel efficiëntie en uiergezondheid drastisch verbeteren. Heeft dit uw interesse opgewekt, neem dan eens contact met ons op om u meer informatie te geven.

Ook voor dit product enige testers gezocht, u moet wel de mogelijkheid hebben het melken te kunnen monitoren, zodat de verbeteringen zichtbaar zijn.

Sluit Menu